fredag 26. mai 2017

Is-emballasje

Vi har laget en egen is emballasje. Jeg valgte å kalle isen "Indre is"
Jeg startet med å lage en logo. Jeg la inn en is inni "n'en" også tegnet jeg en softis som jeg la i bakgrunn.
 
På Is emballasjen ville jeg holde det enkelt. Valgte en mørk gul bakgrunnsfarge med en hvit boks foran med logo og smak. La også inn to lyse gule striper for å skape kontrast.

mandag 22. mai 2017

Portrett i Illustrator

Vi fikk i oppgave å lage et portrett, enten av oss selv eller noen andre i Adobe Illustrator. Jeg valgte å tegne Avenged Sevenfold vokalist, Matthew Sanders. 


onsdag 3. mai 2017

Skyggebilder

På dette bilder har vi steinene som lager skygger som går innover i bildet. Buskene lager horisontale linjer.

Her ser vi flaggstanga som lager en vertikal linje. 

Det siste bildet ser vi et gjerde som lager gjentakende skygger på bakken. Det er også mange vertikale linjer.

onsdag 5. april 2017

WPAP


Jeg valgte å lage et portrett wpap av Metallica gitarist, James Hetfield.
Jeg brukte pen tool til å tegne rundt alle de lyse og mørke stedene i ansiktet hans. Jeg synes jeg klarte å få frem konturene rundt øynene og munnen hans bra.
Jeg forsøkte å beholde noe hvit i ansiktet, men det passet dårlig. Istedenfor valgte jeg å bruke lyse farger.
Ble fornøyd med resultatet og synes portrettet ble veldig kult.

onsdag 18. januar 2017

Gifanimasjon

Vi fikk en oppgave med å lage en gif animasjon av bilder.
Jeg begynte å ta bilder av boka mens den lå rolig på bordet og tok mange bilder mens Joakim lukket den opp. Brukte speilreflekskamera og stativ.
På pc'n begynte jeg først med å sortere alle bildene jeg skulle bruke. Så la jeg alle bildene i riktig rekkefølge inn i timeline i Photoshop og satt hastigheten til 0.1 sek. Til slutt la jeg på svart/hvit filter.


fredag 13. januar 2017

Halvårsvurdering

På starten av året vurderte jeg utplassering på fredager, men synes det var morsomt å jobbe på skolen så jeg valgte å bli på skolen istedenfor.

På starten av året lagde jeg et monogram med mine egne initialer.
Vi begynte med å lage logo til en ny butikk i Mysen, Second Time Around, men butikken gikk konkurs og det ble da ikke noe logo til dem.

Vi begynte da å lage logo til Deadline UB. Jeg begynte med å finne inspirasjon og lage skisser, men synes det var vanskelig å lage noe som passet til navnet og det de driver med. Jeg lagde til slutt 4 alternativer og ble fornøyd med resultatet.

Jeg fikk også et oppdrag fra Navestad IF. De ville ha medlemskort til sine medlemmer og jeg skulle sette den opp i InDesign. Jeg ble tilsendt alle logoene og teksten på mail også begynte jeg å lage oppsettet i InDesign.
Medlemskortet skulle være tosidig i størrelse 90 x 50 mm og de ville ha ‘’Navestad IF’’ logo foran med navn og dato og ‘’hvorfor’’ logo bak. Også ville de ha en farge på bakgrunnen.

Fredag 09.12 hadde vi hjemmeoppgave som gikk ut på at vi skulle lage en logo og annonse til en skate butikk. Jeg brukte en rød farge som bakgrunn, la inn små runde former for å lage snø også lagde jeg noen julekuler og la inn tilbudet inn i kula. 

Tidligere rektor på mysen vgs, Bjørn Solberg, har skrevet en bok om skolens historie og jeg har fått oppgave å sette opp boka i InDesign. Jeg begynte med å finne ut hvilken skriftstørrelse og fonter jeg skulle ha i boka og størrelsen på margene. Jeg gikk på biblioteket og lånte noen bøker for å finne inspirasjon. Jeg satt opp formatet til A5, font Adobe Hebrew og skriftstørrelse 10,5.




Hva har jeg erfart og lært?

Jeg har lært mer om tekstverktøyet i Illustrator. Jeg hadde en del erfaring fra før, men det kommer stadig flere utfordringer under arbeidet som gjør at jeg lærer å løse problemer med det jeg allerede har lært.

Hva ønsker jeg å jobbe videre med?

Jeg ønsker å jobbe videre med å designe ting i InDesign og lage logoer i Illustrator. 

fredag 6. januar 2017

Vi fikk en oppgave i YFF hvor vi skulle lage et moodboard til Family Sports Club's eget klesmerke. Jeg har lagt ut moodboard til to målgrupper, til dame og herre.